Cristian Popescu Piedone are și el ceva de comentat, în referire la pasivitatea românilor

piedone

loading...

Cristian Popescu Piedone a reacționat dur după puciul eșuat din Turcia, asemenea ex-premierului Ponta. Numai că, la Piedone, gramatica e o limbă străină.

Un popor adevarat! Un exemplu de popor care el numeste, el da jos, el apără. La noi Guvernul Ponta a fost ales cu peste 5 milioane si l-au dat jos 10 mii nicidecum cei care l-au ales! Unde a fost atunci poporul?

La mine la primarie tipau Demisia galeriile de fotbal, maxim 1500 de oameni, care sareau in sus ca pe stadion si dadeau cu petarde crezand ca sa inscris vreun gol! Nu au venit sa strige Demisia cei care m-au votat cu 83 la sută si cu o prezenta la vot remarcabila. Unde a fost atunci poporul Sectorului 4?

Aaaa… probabil ca alimentatia e de vina la turci. Ei mananca foarte picant si mult ardei iute, noi mai multa mamaliga. Turcii au viteza de reactie pentru că ardeiul iute pune sangele in miscare, la noi mamaliga unfla stomacul si te adoarme. Daca mancam si noi ardei iute chiar si cu mamaliga alta era istoria! Bravo poporului turc, felicitari!… iar voi romani incepeti sa mancati ardei iute fiti vigilenti!”, a afirmat Piedone pentru Stiripesurse.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *