Chiar și atunci când Steaua pierde, Becali, Reghecampf și soția Ana-Maria câștigă?

reghe

Nu punem la îndoială cinstea, onestitatea, integritatea unor persoane imaculate, ca George Becali, Laurențiu Reghecamf, Ana-Maria Prodan și nu insinuăm că acestea pot recurge la acțiuni în afara legii, cum ar fi trântirea unor meciuri în scopul obținerii de avantaje materiale personale.

Dar, de ce microbiștii, în general și suporterii steliști, în special, își pun tot mai des semne de întrebare referitoare la corectitudinea unor meciuri disputate de Steaua București, încheiate cu victoria echipei adverse, deși calculele hârtiei indicau superioritatea netă a echipei campioane, iar cotele la pariuri pe victoria outsider-ului erau imense?

Oare au ei dreptate să fie suspicioși? Probabil că DA, dacă privim în urmă rezultatele  câtorva  meciuri ale Stelei, în care pornind favorită certă, au pierdut, sau au remizat rușinos:

Anul 2001, aprilie, meci oficial: Steaua București-Rocar 1-1 , cu Rocar pe loc retrogradabil;

Anul 2002, august, meci oficial: Steaua București-Poli AEK Timișoara 0-1, timișorenii fiind urmașa Fulgerului   Bragadiru, o echipă no name;

Anul 2004,octombrie, meci oficial : Steaua București-Poli Iași 0-1, în Ghencea, ieșenii fiind în acel an candidați la   retrogradare;

Anul 2012, februarie, meci amical: Steaua București-Concordia Chiajna 1-4 !!!

Anul 2014, aprilie, meci oficial: Steaua București-FC Vaslui 0-1, meci disputat în ultimul moment, după ce vasluienii au refuzat inițial deplasarea în București, au trimis juniorii, iar în final s-au prezentat neantrenați, neplătiți, obosiți de deplasarea lungă cu autocarul. De menționat că, Ana Maria Prodan a insistat ca echipa de seniori a Vasluiului să se prezinte la meci, oferindu-se să plătească personal cazarea moldovenilor. Important de amintit că jumătate din titularii steliști nu au putut evolua din motive de… toxiinfecție alimentară!!!

Toate meciurile de mai sus aveau la data disputării cote extrem de mari la casele de pariuri, atât la scor exact, cât și la victoria oaspeților, fiind semnalate pariuri pe sume mari, pe meciurile respective, la agenții din țări asiatice cu tradiție în acest domeniu.

Exemplele ar putea continua cu alte meciuri cel puțin suspecte, care sunt investigate la această oră de autoritățile din Singapore.

Sigur, meciul de luni seară, dintre Steaua și FC Voluntari nu poate fi trecut pe această listă, chiar dacă Gigi Becali e prieten cu Mitică Dragomir și mai este și nașul primarului Pandele din Voluntari, localitate în care se derulează cele mai bune afaceri pe zona imobiliară. Victoria echipei ilfovene (3-1),  este meritată, existând o diferență clară de valoare între Voluntari și Steaua, în favoarea echipei lui Ionel Ganea, în ciuda locurilor ocupate în clasament (Steaua,locul 5; Voluntari, locul 12).

Dumneavoastră ce credeți? Rezultatele surpriză menționate sunt stabilite în urma unor jocuri corecte, sau de culise?

 

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *