Cea M.A.I. frumoasă fată: Competiție de frumusețe pe Facebook. M.A.I. alege pe cea care va fi imaginea instituției pentru perioada 1-8 martie

mai

Ministerul Afacerilor Interne a lansat o campanie inedită pe facebook prin care vrea să stabilească doamna sau domnişoara care va fi imaginea instituţiei pe site-ul de socializare între Mărţişor şi Ziua Femeii.

Competiţia se anunţă una acerbă, mai ales între pompieri şi poliţia de frontieră, ale căror reprezentante au strâns până acum cele mai multe like-uri, potrivit B1TV.

Convinse de colegi sau din proprie iniţiativă, angajatele Ministerului de Interne au acceptat provocarea de a câştiga coroana de miss. Pozele cu doamnele şi domnişoarele în uniformă au fost rapid distribuite de prietenii sau colegii lor.

De exemplu, cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov o susţin de zor pe Monica Niculescu, reprezentanta pentru concursul de promovare a imaginii pompierilor pe coperta paginii de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne și pe coperta ediției din martie a Revistei Pentru Patrie.

Cei care administrează pagina Ministerului de Interne postează periodic fotografiile tinerelor care se înscriu în competiţie. M.A.I.

Internauţii trebuie să aleagă ” împreună fotografia care va fi copertă în perioada 1-8 martie.

” Mesajul este simplu si atractiv: „Timp de o săptămână, veți avea ocazia să le vedeți și să le apreciați pe colegele noastre. Așteptăm și alte fotografii ale colegelor noastre prin mesaj privat”, potrivit anunțului.

Doritoarele trebuie să ia în calcul faptul că înscrierile se fac până pe 27 februarie. Până acum au acceptat provocarea Cristina Gioroc din cadul MAI, ,Cristina Raţ, de la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza, Roxana Costache de la Frontieră şi Irina Drăgan, angată a Jandarmeriei, relatează b1tv.ro.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *