Case Closed. Familia Bodnariu, reîntregită. Victoria este a comunității românești care a sensibilizat autoritățile norvegiene

bodnariu

loading...

În urmă cu șapte luni, patru dintre cei cinci copii ai familiei Bodnariu au fost luați de autoritățile norvegiene în urma unor acuzații că ar fi fost tratați necorespunzător în familie (îndoctrinare religioasă și corecții fizice).

Se pare că  protestele din întreaga lume au sensibilizat autoritățile norvegiene, care au dispus reîntregirea familiei.

Astfel, municipalitatea din Naustdal, Norvegia, a fost de acord ca toți cei cinci copii ai familiei Bodnariu să fie aduși acasă. Familia se va reîntregi și urmează o perioadă de reacomodare a copiilor în casa părintească.

„Comunicat oficial – Cazul Bodnariu – Familia Bodnariu va fi reîntregită.

Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!

Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu!

Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!”

Decizia  municipalității din Naustdal este luată și datorită protestelor românilor din țară și din diaspora care au avut ecou în rândul oficialilor norvegieni.

Sursa foto: observatorulph.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *