Când faci afaceri murdare cu statul, îți permiți să investești, uneori, fără cap

urdareanu1

Au atâţia bani că, probabil, nici nu le mai ştiu numărul exact, iar pentru ei stresul zilei de mâine nu mai este de mult o problemă. Cu un simţ deosebit de practic, gândindu-se şi la viaţa de apoi, miliardarii României s-au pregătit şi pentru ultimul lor rol pe scena publică. Unii dintre ei nu s-au zgârcit deloc şi au ridicat adevărate mausoleuri pe care şi le-au amenajat conform pretenţiilor lor de oameni cu stare.

Este și cazul lui Tiberiu Urdăranu care și-a construit cel mai spectaculos cavou. Proprietarul  concernului UTI, o companie care face milioane de euro anual, din contracte cu statul, oferind servicii de securitate, duce o viaţă de lux, ferită de luminia reflectoarelor.

Totuşi el şi-a pregătit un cavou impunător, din marmură neagră, poate cel mai mare din cimitirul Bellu, evaluat la peste 100.000 de euro.

Angajații cimitirului povestesc că acesta este dotat cu lift, ar avea patru niveluri sub pământ și sistem de alarmă pe senzori de mişcare.

Să sperăm că problemele cu legea nu-l vor afecta într-atât de mult pe afacerist, astfel încât inaugurarea cavoului să nu se producă curând, ci cât mai târziu.

Dacă o astfel de investiție este rentabilă, sau dacă reprezintă pur și simplu un moft de miliardar, vă lăsăm pe dumneavoastră să decideți.

cavou

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *