Călin Popescu Tăriceanu, invitat vineri la DNA Brașov într-un dosar de corupţie

tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a precizat, joi, într-un comunicat de presă, că a fost invitat telefonic la DNA Braşov, pentru ziua de vineri, în calitate de martor, în dosarul 259/p/2015.

El s-a arătat surprins că, până să facă publică invitația DNA, a fost contactat de presă, care știa de eveniment, ceea ce presupune o scurgere de informații la nivelul anchetatorilor.

„Doresc să aduc la cunoştinţa presei că, în respect pentru reglementările legale privind confidenţialitatea anchetei, nu voi face declaraţii nici la sosirea şi nici la plecarea din sediul DNA. Totodată, doresc să fac cunoscut faptul că informaţia legată de prezenţa mea la DNA Braşov era cunoscută doar de subsemnatul şi de lucrătorul DNA care m-a invitat telefonic”, precizează Călin Popescu Tăriceanu.

„De această dată, în mod premeditat, am ţinut strict secretă această informaţie pentru a verifica dacă lucrătorii DNA scurg informaţii confidenţiale către presă. Cu puţină vreme în urmă, am fost contactat din lumea presei cu întrebarea: ”Este adevărat că aţi fost invitat la DNA Braşov ?”, a conchis Tăriceanu.

Sursa foto: tariceanu.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *