Atenție! Risc de contaminare cu Salmonella la un produs din nucă de cocos: Un lanț de magazine anunță retragerea unui sortiment de pe piață și cere consumatorilor să returneze produsul

lidl1

loading...

Salmonella pândeşte acum şi din nuca de cocos! Lidl România a anunţat consumatorii că retrage din magazinele din toată ţara un sortiment de nucă de cocos deshidradată, din cauza riscului unei potenţiale contaminări cu salmonella.

Chiar daca până acum nu au fost reclamaţii, Lidl le cere consumatorilor să returneze produsul în orice magazin, iar aceştia îşi vor primi banii fără a fi nevoie de bon fiscal.

Lidl România a anunţat că retrage din magazinele din toată ţara un sortiment de nucă de cocos deshidradată. Este vorba despre un produs care are termen de valabilitate 10 decembrie 2016.

Producătorul nu exclude posibilitatea unei contaminări cu Salmonella, deşi până acum nu s-au înregistrat reclamaţii referitoare la acest produs. Decizia lanţului de supermarketuri i-a surprins pe români.

Lidl îi sfătuieşte pe consumatori să returneze produsul din nucă de cocos în orice magazin al companiei. Clienţii vor primi banii înapoi, chiar fără să fie nevoie de bonul de casă, arată b1.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *