Apă vândută la preț de benzină. În România anului 2016 încă mai există benzinari – țepari. Să-i ajutăm să ajungă unde le este locul

by: admin
Category :Actualitate

carburant

loading...

Mulți dintre noi, care în anii ’90 aveam calitatea de șoferi, am trăit vremurile când alimentam mașinile în benzinăriile din țară și aveam imediat surpriza să constatăm că acestea nu mai pornesc, sau merg gâtuit.

Iată că, la 26 de ani de la Revoluție, încă mai supraviețuiesc comercianți cu apucături de țepari, care ne vând apă drept carburant și care ne fac viața amară, fără ca autoritățile să intervină prompt.

Recent, mai mulţi şoferi  au trăit experiența nefericită de a alimenta mașinile cu apă, la o benzinărie din Lugoj.

Întâmplarea nefericită a fost relatată de portalul cetateanul.ro. În cuprinsul știrii se precizează că, imediat după ce au plătit şi au vrut să plece din staţia de carburanţi, conducătorii auto au observat că maşinile lor nu mai porneau, iar în momentul în care aceștia au verificat pompa de combustibil, au descoperit că în loc să aibă benzină sau motorină în rezervoare, oamenii alimentaseră cu apă.

Sigur că acest caz nu este singular și că în multe alte benzinării din țară se practică metoda adăpării carburantului, în scopul țepuirii clientului și a îmbogățirii comercianților.

Dacă v-ați confruntat cu astfel de situații, ne puteți semnala pentru a face publică lista benzinăriilor neserioase, care vor trebui evitate de șoferi.

Sursa foto: truckonline.pro

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *