Anghel Iordănescu e încrezător: Meciul cu Spania se va juca sigur pe Arena Națională

romania

Anghel Iordănescu, selecționerul României a ajuns la București după vizita în Austria și Italia cu scopul de a căuta un cantonament pentru națională înainte de Campionatul European din Franța, potrivit digi sport. Înainte de acest eveniment sportiv de mare importanță, România a anunțat că va juca un amical cu Spania, dar din cauza problemelor cu Arena Națională, meciul era pus sub semnul întrebării.

Anghel Iordănescu asigură, însă, că partida amicală se va juca la București.

Cel mai mare stadion din țară a fost închis în luna noiembrie a anului trecut după ce au descoperit că nu are avizul ISU de funcționare, iar membrana din care este construit acoperișul este dintr-un material care nu este omologat în România și nu este încadrat în legislația europeană.

Arena Națională a fost vizitată în această săptămână de reprezentanții ISU și de cei ai Guvernului și ai FRF în urma căruia s-a decis că Primăria și FRF vor putea folosi stadionul dar pe propria răspundere din cauza faptului că acesta rămâne fătă aviz.

Selecționerul nu se lasă descurajat și are încredere că lucrurile se vor rezolva.

„Meciul cu Spania se va juca sigur pe Arena Națională. Vom juca probabil la Cluj cu Lituania, iar cu Spania vom juca cu siguranță pe Arena Națională. Un meci cu Spania nu se poate juca decât pe Arena Națională. Ar fi păcat ca România – Spania să se joace la Timișoara sau mai știu eu unde, când s-a jucat la București o finală de Europa League între două echipe spaniole” a declarat Iordănescu, informează DigiSport.

România va juca un meci amical cu Lituania pe 23 martie la Cluj, iar pe 27 martie urmează amicalul de lux cu Spania, relatează portalul b1tv.ro.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *