Alina Petre, nora fostului director SRI, Virgil Măgureanu, a ajuns de urgență la spital

alina petre

loading...

„Au vrut sa mă mituiască și să-mi închidă gura. Alții m-au amenințat sau m-au șantajat. Sunt consecințele faptului că am început să spun ceea ce știu”. Este declarația Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, fostul director SRI.

„În zilele următoare voi depune la DNA noi dovezi ale minciunilor spuse de guvernanți  în ultimele 3 zile”, a adăugat Alina pe o rețea de socializare, în urmă cu câteva zile.

De altfel, ea a depus și o plângere la secția 3 de poliție.

După seria de denunțuri deja făcute la DNA, dar și după ce a amenințat cu o nouă serie de denunțuri care urmau să lovească în persoane extrem de importante, luni, nora lui Măgureanu, Alina Petre, a ajuns de urgență la spital.

Informația a fost făcută publică de către jurnalista Andreea Crețulescu.

„Mi-a dat sms să îmi spună că este internată la un spital de urgență din București. Trebuia să vină diseară la mine în emisiune. Starea ei de sănătate este destul de precară în momentul de față. Nu știm cât de gravă este situația domniei sale. Pot să vă reamintesc de-a lungul săptămânii trecute când dansa a depus mai multe denunțuri la DNA… a atenționat că este supusă unor amenințări. De asemenea, a zis că se teme pentru viața ei. Alina Petre era așteptată din nou la DNA pentru a detalia mai multe informații pe care deja le-a transmis către procurori”, a spus Andreea Crețulescu la România TV, citată de dcnews.

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *