Adio, fotbal românesc! Liga lui Mitică și Federația lui Mircică, tot mai aproape de faliment?

mitica si mircica

Tribunalul Bucureşti a decis luni ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să fie pedepsiţi cu câte 3 ani de închisoare cu suspendare în cazul dezafilierii Universităţii Craiova.

Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, vor plăti în solidar cu cele două organisme pe care le-au condus, FRF şi LPF , despăgubiri în valoare de 1 miliard de lei lui Adrian Mititelu, fostul patron al Universităţii Craiova. 

Sandu şi Dragomir sunt acuzaţi de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor în formă calificată, folosire a influenţei ori autorităţii persoanei care îndeplineşte o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice fără scop patrimonial, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite şi infracţiunea de sustragere de sub sechestru.

Reamintim că, la 20 iulie 2011, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF, s-a hotărât excluderea provizorie a SC Fotbal Club „U” Craiova SA, excluderea fiind pusă pe seama încălcării grave a statutului Federaţiei.

În acelaşi dosar, patronul clubului, Adrian Mititelu, trebuie să primească un miliard de lei despăgubiri din partea LPF şi FRF.

Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate.

Sursa foto: romanialibera.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *