A fost prins criminalul teribilului asasinat din Voluntari. Autorul este un valutist iranian

by: admin
Category :Actualitate

politia

loading...

A fost identificat și reținut autorul celui mai teribil asasinat din anul 2016:  polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov au reușit să îl identifice și să îl rețină pe presupusul autor al crimei din Voluntari, de acum cinci zile, când un iranian a fost împușcat mortal. Astfel, anchetatorii l-au reținut pe Hosseini Anvari Seyed Amirhossein, conațional al victimei, pe care l-au dus în fața judecătorilor de la Tribunalul Ilfov, cu propunerea de arestare, pentru omor.

Se pare că motivul crimei este o sumă de 100.000 de euro pe care asasinul intenționa să o schimbe. Atât criminalul, cât și victima schimbau valută la negru în complexele comerciale din Capitală și din împrejurimi.

Cei doi s-au urcat în mașina victimei, Bahman Naseh Javadi. Asasinul s-a așezat pe bancheta din spate, a scos un pistol și l-a forțat pe conaționalul său să meargă într-un loc ascuns din Voluntari, unde  l-a împușcat cu un singur glonț, în ceafă.

De menționat că, la audieri, în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, principalul suspect în acest caz a negat că ar avea vreo legătură cu asasinarea conaționalului său.

Probele culese de anchetatori au condus, însă, la reținerea lui Hosseini Anvari Seyed Amirhossein, pentru omor.

loading...

Write a Reply or Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *