„14 pentru Ekeng!”. Dinamo joacă astăzi pentru glorie, dar și pentru memoria lui Patrick Ekeng, în finala Cupei României, cu CFR Cluj

cupa romaniei

La nici două săptămâni de la decesul camerunezului Patrick Ekeng în „Ştefan cel Mare”, Dinamo are șansa de a câștiga a 14-a Cupă a României din istoria clubului.

Este motivul pentru care finala se joacă sub deviza  „14 pentru Ekeng!”, 14 fiind şi numărul purtat de Patrick Ekeng la Dinamo.

Așadar, Dinamo – CFR Cluj se dispută marți, de la ora 21,30, pe Arena Națională.

Cele două echipe sunt avide de trofee, în acest sezon niciuna dintre ele nereușind vreunul, existând șansa salvării unui întreg sezon de către formația învingătoare.

Indiferent de rezultatul meciului, Cupa României va ajunge, în copie, în Africa, la mormântul lui Patrick Ekeng, ca un ultim gest de omagiu pentru fostul jucător al „câinilor roșii”, decedat pe teren, la meciul cu Viitorul, din 6 mai.

La rândul său, FRF, ca organizatoare a finalei, s-a implicat în omagierea fostului dinamovist, în finala Cupei României. Astfel, după ce se va intona imnul de stat, se va ține un minut de reculegere, acompaniat de o melodie cântată la trompetă.

De asemenea, se așteaptă o coregrafie de excepție a Peluzei ”Cătălin Hâldan”, ultrașii dinamoviști fiind recunoscuți pentru momentele artistice prezentate.

Echipele probabile, conform Digi24:

Dinamo: Cerniauskas – Hanca, Puljic, Mevlja, St. Filip – P. Anton, Bicfalvi – Rotariu, Palic, Kortzorg – Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic

CFR Cluj: T. Marc – T. Lopes, Larie, L. Goian, Camora – Gomelt, Petrucci, J. Ruiz – Jakolis, Bud, Nouvier
Antrenor: Antonio Conceicao

Finala Cupei României, Dinamo – CFR Cluj, începe la ora 21,30 și va putea fi vizionat la Digi Sport1, DolceSport și ProTV.

Sursa foto: fanatik.ro

loading...

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *